Пошук на сайті

ЛІКУВАЛЬНО - ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР

Безстрокова ліцензія Міністерства охорони здоров’я АВ №526765 від 25.03.2010 року на медичну практику

Університет імені Альфреда Нобеля має медичну ліцензію та здійснює медичне обслуговування студентів протягом всього терміну навчання.

Лікувально-діагностичний центр є структурним підрозділом університету.

Університет прагне всебічно підготувати наших студентів до майбутньої професійної діяльності, але навіть добре підготовленому фахівцю іноді важко знайти і зберегти роботу, якщо він має проблеми зі здоров’ям.

Усвідомлення відповідальності за стан здоров’я студентів і обумовило створення в університеті лікувально-діагностичного центру.

Основне завдання лікувально-діагностичного центру – зберегти і поліпшити здоров’я студентів протягом всього терміну навчання в нашому виші.

У центрі здійснюється медичне обслуговування студентів, які уклали договір на отримання таких послуг.

Протягом навчального року здійснюється медичне обслуговування студентів лікарями вищої категорії , зокрема терапевтом, невропатологом, ендокринологом, отоларингологом. Профілактичні огляди дівчат здійснює лікар-гінеколог один раз на рік Усі довідки про звільнення від навчальних занять за станом здоров’я, звільнення від практичних занять з фізичного виховання, для надання академічної відпустки та інші видаються студентам у лікувально-діагностичному центрі.

Для проведення діагностики, що дозволяє виявляти патології, у тому числі приховані, ефективного вибору методу лікування, центр оснащений комп’ютерним комплексом «MEDBIOTECH». За необхідності проводяться консультації фахівцями-медиками.

Студенти можуть одержати консультацію кращих спеціалістів - професорів та доцентів, за окрему плату, а якщо виникне потреба стаціонарного лікування, воно буде здійснюватися під наглядом цих же фахівців в провідних клініках міста.

У ситуації , коли студент захворів і за своїм станом або через віддаленість від університету не може відвідати ЛДЦ, він має право звернутися по лікарську допомогу за місцем проживання і забов’язаний після закінчення лікування отримати виписку із історії хвороби для подання в ЛДЦ університету. Довідки видані в інших медичних установах обов’язково підлягають візуванню завідувачем лікувально-діагностичного центру.

Враховуючи, що 90% студентів мають проблеми з осанкою, в центрі відкрито кабінет лікувального масажу. Також розроблені спеціальні оздоровчі програми з застосуванням комплексу «Medbiotech-Microvacuum».

Флюорографічні огляди проводяться один раз на рік навесні виїзним флюорографом міського тубдиспансеру на території університету.

І головне, нашим студентам не потрібно стояти в чергах у міських поліклініках. У лікувально-діагностичному центрі, який знаходиться в одній із університетських будівель, вони отримують необхідні медичні послуги і допомогу швидко та ефективно.

Наша адреса:

м. Дніпро,

вул. Юліуша Словацького , 14,

( (056) 372 88 16

( 067 474 77 50, 050 366 64 34

e-mail: [email protected]

сайт:http://duan.edu.ua

 

 

 

 

ВНЗ "Університет імені Альфреда Нобеля"

вул. Січеславська Набережна, 18 / Дніпро / Україна 0-800-75-51-57 || +380(98) 7-0000-47 || +380(95) 7-0000-47 || +380(63) 7-0000-47 ДЗВІНКИ БЕЗКОШТОВНІ [email protected]