Пошук на сайті

   Сьогодні, як ніколи, здоровий спосіб життя – девіз сучасної молоді. Університет імені Альфреда Нобеля надає кожному бажаючому можливість займатися улюбленим видом спорту. Для відпочинку і спортивних чи фітнес-занять студентам і викладачам Університету пропонуються просторий спортивний зал з ігровими майданчиками, тренажерний зал, а також зал танцювальної аеробіки.

   Результатами уваги до здоров'я студентів та співробітників університету стають їх перемоги у численних спортивних змаганнях різних рівнів: університетських стартах першокурсників, у традиційному осінньому легкоатлетичному святі «Золота миля», у танцювальних боях та інших подіях спартакіади університету, а також у міських, регіональних та всеукраїнських змаганнях з різних видів спорту. Починаючи з 1993 року, сімнадцять студентів Університету імені Альфреда Нобеля отримали звання майстрів спорту з вітрильного спорту, пауерліфтингу, спортивних бальних танців, тенісу, фітнесу, більярду, кікбоксингу, стрітболу, бадмінтону тощо.

   Завдяки увазі Бориса Івановича Холода, президента університету, до розвитку спорту в 2008 році був заснований баскетбольний спортивний клуб «ДУЕП». За роки його існування п'ять учасників команди стали майстрами спорту з баскетболу, а БК«ДУЕП» багаторазово займав перші та призові місця у всеукраїнських змаганнях з баскетболу та стрітболу, був срібним чемпіоном України. З ініціативи університету та Міжнародного благодійного фонду «Планета Альфреда Нобеля» з 2011 року у спортивній залі Палацу студентів неодноразово проводилися відкриті турніри студентських команд міста та області, переможцем та призером якого всі роки ставав баскетбольний клуб Університету імені Альфреда Нобеля.


ВНЗ "Університет імені Альфреда Нобеля"

вул. Січеславська Набережна, 18 / Дніпро / Україна 0-800-75-51-57 || +380(98) 7-0000-47 || +380(95) 7-0000-47 || +380(63) 7-0000-47 ДЗВІНКИ БЕЗКОШТОВНІ [email protected]